Hospice

 

Et hospice er et gæstehjem for mennesker med behov for omsorg ved livets afslutning. Her præger en atmosfære af hjem og ro de omgivelser, hvor der ydes både fysisk, psykisk, social og åndelig omsorg og lindring for den døende. 

 

Danske Diakonhjem har administrationsaftale med 5 hospicer:  

KamillianerGaardens Hospice

HospiceSønderjylland

HospiceLimfjord

Hospice Vendsyssel

Svanevig Hospice

 

Danske Diakonhjem er herudover i kontakt med initiativgrupper, der arbejder for etalbering af et hospice lokalt, herunder engageret i Hospice Østjylland.

 

Hospicerne drives som selvejende institutioner og ifølge hospiceloven. Det betyder, at hospicet er etableret efter aftale med en region og med en driftsoverenskomst indgået med denne. Hospice er omfattet af det frie sygehusvalg, der er fuldt offentligt finansieret. For patienten er det derfor gratis at komme på hospice.  

 

HospiceLimfjordKornumgaardAabybro PlejehjemBirkelse PlejecenterKamillianerGaarden - HospiceSkovbakkehjemmetSct. KjeldsgårdenKlejtrup FriplejehjemVinderup PlejehjemPlejecenter ThorshøjØrnhøj FriplejehjemPlejecentret BirketoftBækmarksbro Pleje- og DaghjemBofællesskabet KernehusetKildehøjSpjald Pleje- og AktivitetscenterHøjris HaveGrønneparkenFriplejehjemmet, HøjboSandfeldgårdenKærmindeparkenRingkøbing PlejehjemBofællesskabet GanerboØstbækhjemmetBlaabjerg Pleje- og AktivitetscenterSkovbakkehjemmetBofællesskabet SkærveboRiis FriplejehjemPlejehjemmet ElimBo- og Levestedet HorskærBofællesskabet SydhjørnetHospiceSønderjyllandStorbylejlighed Gotzkowskystrasse - BerlinStorbylejlighed Schliemannstrasse - BerlinEnggårdenPlejecenter DalsmarkPlejehjemmet StrandhjemFriplejehjemmet LillebæltSundhedscentret HolmelySydmarksgårdenSundhedscentret ÅhavenRudkøbing PlejehjemKristinehøj PlejehjemHospice VendsysselBofællesskabet ValmuenHavglimtFeriehus ved GillelejeFeriehus ved EbeltoftSvanevig HospiceBofællesskabet ElmeboFilskov FriplejehjemFriplejehjemmet NordstjernenKildehavenGudenå HospiceFriplejehjemmet Bedsted ThyTrehuseHjerteboHovedkontoretÅrhus FriplejehjemAså FriplejehjemFriplejehjemmet Hesselvang

Danske Diakonhjem
i Kina?

 

Vest-Kina, se her.

 

Øst-Kina, se her.

Danske Diakonhjem

Se pjece her.

Se film her.

 

Danish Deacon Homes Leaflet in Chinese,       

Personalegoder hos Danske Diakonhjem

Klik
her for at se hvad Danske Diakonhjem tilbyder medarbejderne.

Danske Diakonhjem      Islandsvej 5      7100 Vejle     Telefon 76 40 14 00      E-mail: danske@diakon.dkPrint denne side